Actualitat

26/07/2021

Uns dies d’estiu diferents per a les persones residents als centres d’acollida

Del 12 al 18 de juliol les persones residents al centre d’acollida Convent dels Franciscans han pogut gaudir de la “Setmana diferent” d’estiu, una setmana en què s’organitzen diferents visites i sortides.

Dins de la programació s’ha inclòs un dia al parc aquàtic Aquadiver, una visita al poble Maçanet de Cabrenys amb bany als gorgs, una sortida al cinema, una excursió a les Illes Medes, una barbacoa i la Fira del circ a la Bisbal durant el cap de setmana.

També al centre d’acollida Can Banús es van organitzar uns dies diferents de cara a l’estiu, en aquest cas, al juny. A Can Banús aquests dies són coneguts com la “Setmana cultural” i, com al Convent, es combinen sortides lúdiques amb activitats culturals per tal de trencar una mica la rutina i gaudir del bon temps.

A Can Banús la companyia de teatre Cámara de teatro va fer una actuació als jardins del centre d’acollida que van poder veure totes les persones residents. També hi va actuar gratuïtament el grup de flamenc Brisas del sur de la Casa de Andalucía de Mataró. Pel que fa a les sortides, les persones que viuen a Can Banús van anar al parc aquàtic Illa Fantasia, a una visita al Camp Nou i al Castell de Montjuïc, entre d’altres. Aquí us deixem unes fotografies d’aquests dies!