Actualitat

06/07/2021

La Fundació Acollida i Esperança organitza una sessió online per a noves treballadores i voluntàries

Cada any la Fundació Acollida i Esperança organitza una sessió de formació conjunta per a noves treballadores i persones voluntàries per presentar l’entitat, compartir la seva missió i valors i el sentit dels diferents serveis que s’han creat des que va néixer la Fundació l’any 1993. Aquesta sessió es feia sempre de forma presencial però aquest any la sessió s’ha realitzat online (3 de juny).

Hi han participat cinc noves treballadores i dues noves voluntàries. La formació també ha servit per aclarir punts i respondre preguntes de totes elles. L’estructura i organigrama, els diferents serveis d’Acollida i Esperança i algunes dades al respecte i el finançament de la Fundació han estat algunes de les qüestions presentades. També s’han tractat temes com la inserció sociolaboral, el voluntariat o la comunicació de l’entitat.