Actualitat

25/06/2021

El testimoni de l’Anna Pipó, voluntària de SAVA, a la revista Catalunya Cristiana

La revista Catalunya Cristiana ha publicat al juny un reportatge dedicat a persones voluntàries a diferents entitats. L’article, titulat “El rostre de la solidaritat”, inclou el testimoni de l’Anna Pipó, voluntària al Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) de la Fundació Acollida i Esperança.

L’Anna explica que surt a passejar amb la Mercedes, que viu a un pis de Badalona. “Sortim a passejar, prenem un cafè i parlem. Ella agraeix poder compartir les seves preocupacions”. També es troba amb el Paulo, que viu al mateix pis que la Mercedes. “Vol aprendre el català. Jo li parlo català, li porto retalls de diaris en català que li puguin interessar i així durant una o dues hores, xerrem de moltes coses”.

“La pandèmia em va fer reflexionar sobre la quantitat de gent que està i se sent sola i que necessita relacionar-se”, comenta l’Anna en relació a la motivació per fer voluntariat. També afegeix que “S’ha d’intentar eliminar l’estigma que la col·lectivitat ha projectat sobre els més vulnerables”.

Veure reportatge “El rostre de la solidaritat” (Catalunya Cristiana, 13 juny)