Actualitat

25/05/2021

Voluntariat: taller de fisioteràpia amb Fisios Mundi

La Fundació Acollida i Esperança col·labora amb Fisios Mundi, ONG que té com a objectiu fer arribar la fisioteràpia a totes les persones que ho necessitin, especialment persones en situació de vulnerabilitat sense recursos. Gràcies a aquesta col·laboració, la Cristina Vílchez, una de les voluntàries que formen part de Fisios Mundi, imparteix un taller setmanal de fisioteràpia al centre d’acollida Can Banús (Badalona). Sis persones residents es beneficien del taller, que es fa tots els dimarts des del mes de febrer.

La Cristina ens explica que en alguns dels tallers treballen diferents parts del cos i que en altres se centren en una part en concret. Reduir les tensions musculars i millorar la mobilitat i l’equilibri són alguns dels objectius. També fer exercicis de respiració, relaxar-se i incrementar el benestar, punts que són valorats molt positivament per les persones que assisteixen al taller. Alhora, per a la Cristina, que treballa en una residència amb persones més grans, significa “poder ajudar, aportar coneixements i estar en contacte amb un perfil diferent de persones”.