Actualitat

06/04/2021

Les persones residents als centres d’acollida, vacunades contra la covid

A data d’avui ja han rebut la vacuna contra la covid les persones que viuen a les llars residències gestionades per la Fundació Acollida i Esperança: Can Banús (Badalona) i Convent dels Franciscans (la Bisbal d’Empordà).

Les persones residents al Convent ja han estan vacunades amb les dues dosis mentre que a Can Banús els hi faltarà la segona dosi. Pel que fa a les treballadores de Can Banús, també s’ha realitzat la vacunació mentre que al Convent esperem que l’equip es pugui vacunar també el més aviat possible.

Des de la direcció de la Fundació i dels dos centres d’acollida s’han fet les gestions pertinents per tal que les persones residents, i també les treballadores, es puguin vacunar. “Ens fa por que la covid entri als nostres serveis, especialment a les dues llars residències perquè la majoria de les persones que hi viuen tenen molts problemes de salut. Per a nosaltres la vacuna suposa una mesura de protecció per a totes i una tranquil·litat, encara que hem de continuar amb la precaució que hem tingut durant tot aquest temps de pandèmia”, comenta Josep Maria Lluch, director d’Acollida i Esperança.

Vacunació a les persones residents al Convent dels Franciscans

Vacunació a les persones residents a Can Banús