Actualitat

21/04/2021

Les persones residents als centres d’acollida ja han rebut la segona dosi de la vacuna

Ja han rebut les dues dosis de la vacuna contra la covid les persones que viuen a les llars residències gestionades per la Fundació Acollida i Esperança: Can Banús (Badalona) i Convent dels Franciscans (la Bisbal d’Empordà).

Pel que fa a les treballadores de Can Banús, han rebut la primera dosi (s’està a l’espera de la decisió de les autoritats sanitàries de cara a la segona dosi). Al Convent, però, no ha començat la vacunació de l’equip de professionals.

L’entitat continua amb les gestions pertinents per accelerar la vacunació als serveis de la Fundació pel que fa a persones ateses i professionals tot i que en alguns casos la vacunació sembla que seguirà els mateixos circuits que per a la resta de la població. També es continua amb precaució com des de l’inici de la pandèmia per protegir la salut de tothom.