Actualitat

27/04/2021

La Fundació Acollida i Esperança renova el conveni amb la Fundació Roca i Pi per a l’atenció a persones en situació de vulnerabilitat

Josep Maria Lluch, director de la Fundació Acollida i Esperança, i Josep Anton Caubet, responsable de la Comissió Social de la Fundació Roca i Pi

Acollida i Esperança ha renovat el conveni de col·laboració amb la Fundació Llegat Roca i Pi de cara a “l’acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat social”. El conveni, signat el 16 d’abril, es refereix a les persones ateses a través de dos serveis de la Fundació Acollida i Esperança: el Servei Odontològic per a Pacients Socials (SOPS) i el Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA).

El servei de SOPS presta atenció bucodental bàsica a persones sense possibilitats econòmiques per pagar un tractament privat. El servei de SAVA presta acompanyament socioeducatiu i emocional perquè les persones puguin viure de manera més autònoma, afavoreix la inserció social i laboral i dona suport en la recerca d’habitatge.

Les dues entitats es comprometen a través del conveni a crear sinergies i a continuar treballant plegades per l’atenció a aquestes persones.