Actualitat

30/04/2021

Imatges de Sant Jordi 2021: participació a Fira de Sant Jordi i Jocs Florals!

Aquest any les persones que viuen als centres d’acollida han celebrat Sant Jordi elaborant roses i altres materials a Can Banús, exposats a la Fira de Sant Jordi de Badalona, i també amb el concurs dels Jocs Florals al Convent dels Franciscans.

Cinc persones residents a Can Banús, juntament amb educadores, han estat presents a l’espai que ha tingut la Fundació a la Fira de Sant Jordi de Badalona, que l’any passat es va anul·lar per la covid però que aquest any s’ha tornat a celebrar. Allà els assistents han pogut veure i comprar materials elaborats per les persones que viuen a Can Banús: pins de roses, punts de llibre i unes bosses amb missatges relacionats amb Sant Jordi (han agradat molt!). La Fira s’ha fet aquest cop a la plaça Pompeu Fabra.

Al Convent dels Franciscans s’ha celebrat el concurs dels Jocs Florals el dia de Sant Jordi, amb força participació per part de les persones residents. Hi havia tres categories: arts plàstiques, poesia i prosa, i interpretació. Els treballs premiats han estat votats per les mateixes persones residents i també ha participat en la votació una de les noves voluntàries al Convent, la Bel·lo. Tots els treballs s’han exposat al claustre del Convent el dia de Sant Jordi i els Jocs Florals han finalitzat amb un berenar especial de Sant Jordi amb pastissets elaborats al taller de cuina el dia d’abans.