Actualitat

26/03/2021

Un petit homenatge: plantem arbres per les persones que ens han deixat durant l’últim any

Al març hem plantat uns cirerers al centre d’acollida Can Banús com a acte simbòlic per acomiadar les persones que ens han deixat durant l’últim any. A causa de la covid no ens vam poder acomiadar d’elles com haguéssim volgut en el seu moment i hem plantat aquests arbres amb missatges en la seva memòria.

Els missatges que hem escrit els hem barrejat amb la terra on hem plantat els cirerers. Aquí us deixem també l’enllaç al text que hem llegit de la Carmen Sanjuan, voluntària que col·labora amb el taller d’emocions a Can Banús i que va dedicar una article al Vicens, una de les persones residents que hem perdut aquest any: el podeu llegir aquí.

Ara que s’ha complert un any de la pandèmia ens volem quedar amb aquest petit homenatge i record cap a totes aquestes persones: el Vicens, la Mari, el Santi, el Carles, la Carmeta… Als diferents serveis de la Fundació on estaven vinculades hem tingut un record cap a elles i les tenim molt presents.