Actualitat

11/03/2021

Les dones residents del Convent participen en la commemoració del Dia Internacional de la Dona a la Bisbal

Les dones residents al centre d’acollida Convent dels Franciscans han participat en la commemoració del Dia Internacional de la Dona a la Bisbal d’Empordà el 8 de març assistint a la concentració que hi havia programada a la tarda a la plaça de l’Ajuntament. També, dins de les sortides programades el cap de setmana, diumenge dia 7 algunes persones residents al Convent van participar en una passejada reivindicativa amb la Coral Veus per celebrar el Dia de la Dona, una activitat organitzada pel col·lectiu feminista Nosaltres.

Al taller on participen les dones que viuen al Convent s’havia tractat el tema de la història del 8 de març, els motius d’aquest Dia Internacional i la reivindicació per la igualtat. A la foto podeu veure el resultat de l’activitat, amb idees que les dones residents van voler destacar: “Luchar contra la violencia”, “Llibertat d’expressió”, “Fuerza en el presente y progreso del futuro”, “Transformación social”.

Ja fa mig any que al Convent dels Franciscans es va començar aquest taller dirigit a les dones residents al centre d’acollida com un espai de trobada i comunicació entre elles. Alguns dels objectius són compartir vivències i opinions i tractar diferents qüestions des del feminisme. El taller, que en un principi era quinzenal, es fa ara cada setmana.