Actualitat

25/02/2021

El Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) estrena nou despatx a Badalona

El Jaime Droguett, tècnic de SAVA, i la Laia Pérez de Olaguer, responsable del Servei, al nou despatx de SAVA

Aquest mes de febrer el Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) ha estrenat un nou espai a Badalona. Es tracta d’un despatx dins de l’edifici “Llars Horitzó”, al passeig de la Rambla de Badalona, ciutat on Acollida i Esperança acompanya a un major nombre de persones a través de SAVA.

La titularitat de l’edifici és de la Fundació Roca i Pi i s’hi desenvolupa un projecte de tres habitatges compartits per a persones grans en situació de vulnerabilitat. Atesa la voluntat de compartir responsabilitats de la Fundació Roca i Pi, la gestió la porta la Fundació Llars Compartides, amb la col·laboració tècnica i econòmica de Càritas Diocesana de Badalona i la Fundació Amorós Garriga.

Poder tenir el despatx de SAVA en aquesta ubicació permetrà crear noves sinergies entre entitats, compartir recursos i també estar a prop del centre d’acollida Can Banús, seu de la Fundació. Alhora l’edifici “Llars Horitzó” compta amb una sala polivalent on es podran realitzar diverses activitats d’acompanyament de SAVA, així com altres activitats amb projecció comunitària.

Anteriorment el Servei de SAVA havia tingut un petit despatx a Barcelona, als despatxos parroquials de la Basílica de Santa Maria. Ara que s’ha hagut de cercar un nou espai perquè ja no es podia disposar de l’anterior s’ha decidit posar-lo en marxa a Badalona pel creixement de persones acompanyades i de pisos gestionats a la ciutat.

La façana de l’edifici “Llars Horitzó”

La sala polivalent