Actualitat

19/02/2021

Carnestoltes 2021 amb disfresses i alegria als centres d’acollida

Als centres d’acollida Can Banús (Badalona) i Convent dels Franciscans (la Bisbal) ens hem tornat a disfressar per Carnestoltes. Com totes les celebracions que es fan ara, la celebració del Carnestoltes 2021 amb les persones ateses ha estat una mica diferent d’altres anys però sense perdre l’alegria com podeu veure a les fotografies.

Al centre d’acollida Can Banús les persones residents no han pogut participar a la Rua de Carnestoltes a la ciutat com van fer l’any passat, però igualment han celebrat aquesta festa juntament amb els treballadors i treballadores. Amb un concurs de màscares, música i un photocall fet per a l’ocasió! Durant tota la setmana també es van disfressar cada dia amb un element diferent per donar un caire festiu dins de la casa.

Al Convent dels Franciscans es va organitzar un taller de màscares. A més durant la setmana les persones que viuen al centre d’acollida i les treballadores van portar cada dia una peça de roba diferent (uns mitjons de cada, una corbata, la roba del revés, pijama, perruques…). També es va fer un concurs de disfresses amb berenar especial!