Actualitat

12/01/2021

Unes imatges del Nadal 2020 a la Fundació Acollida i Esperança

En aquesta notícia us volem ensenyar algunes fotos del Nadal a la Fundació Acollida i Esperança, aquest cop un Nadal atípic marcat per la covid. Hem trobat a faltar, per exemple, fer els àpats dels dies especials plegades les persones residents amb les treballadores ja que a causa de la covid-19 hem de dinar per separat. També s’han vist limitades visites a familiars i amics.

Però tot i la situació hem volgut mantenir un ambient festiu i celebrar aquestes dates assenyalades, que sempre són molt especials a Acollida i Esperança. Aquí teniu algunes imatges amb peus de foto on us expliquem algunes de les coses que s’han fet!

“Setmana diferent d’hivern” al centre d’acollida Convent dels Franciscans. Coincidint amb la setmana de Nadal s’han fet petites sortides i activitats diferents a les habituals per canviar una mica la rutina diària. Com per exemple anar d’excursió per camins de ronda, a la piscina, a la bolera o a veure els Tions de Nadal.

 

Un any més hem fet cagar el Tió al Convent, que ha portat torrons i altres detallets!

 

Les persones residents a Can Banús han decorat el centre per vestir-lo de Nadal i han muntat el pessebre. També han fet uns centres de taula amb missatges molt macos. El dia de Nadal es va preparar un joc per després del dinar.

 

Unes imatges dels àpats al pis Itaca i als centres d’acollida, amb menús especials.

La nit de Cap d’Any vam cremar coses que no volem que ens acompanyin durant el 2021. També vam reflexionar sobre el 2020.

 

Els Reis Mags d’Orient han comptat amb la col·laboració de les treballadores i també dels “Reyes Majos”, que per segon any han fet arribar regals a les persones que viuen als centres d’acollida i també a persones que atenem dins del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA), així com a treballadors del CET Mansol Projectes. Aquí podeu trobar més informació sobre els Reyes Majos 2020.