Actualitat

08/01/2021

Sortir de la presó: el Telenotícies de TV3 recull el testimoni de persona resident a Can Banús

El Telenotícies de TV3 ha recollit el testimoni de persona resident al centre d’acollida Can Banús arrel del llibre “Sortir de la presó: una aventura incerta”, escrit per persones voluntàries de Justícia i Pau. La gravació de la notícia, emesa el 4 de gener, es va fer a Can Banús.

La notícia està centrada en el llibre i, alhora, fa referència a què “L’Issam ha començat una nova etapa en un centre de la Fundació Acollida i Esperança”. Ell destaca en el seu testimoni el seu desig de poder treballar. Hi apareix també el testimoni de la Roser Garcia, que el continua acompanyant i que és voluntària de Justícia i Pau i una de les autores del llibre.

Podeu veure la notícia a continuació.