Actualitat

20/01/2021

Opinió al diari Social.cat: La necessitat d’habitatge i l’acció social (Josep Maria Lluch)

El diari Social.cat ha publicat el 20 de gener l’article d’opinió “Quan la necessitat d’habitatge condiciona bona part de l’acció social de les entitats” de Josep Maria Lluch, director de la Fundació Acollida i Esperança.

L’article reflexiona sobre el pas d’Acollida i Esperança de tenir 2 pisos d’autonomia fa deu anys a gestionar 21 pisos actualment i es refereix a la creació del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA).

Conclou que l’habitatge ha esdevingut un tema prioritari en la lluita contra l’exclusió i que per això com a entitat social “continuarem treballant i sumant esforços amb altres entitats” per fer front a la problemàtica de l’accés a l’habitatge. També que s’ha de continuar fent visible aquesta problemàtica, sensibilitzar i fer xarxa per defensar el dret a l’habitatge.