Actualitat

18/01/2021

La voluntària Lorena Moya parla dels tallers de salut al pis Itaca en un programa de Catalunya Ràdio

La voluntària Lorena Moya continua coordinant tallers d’educació sobre salut per a les persones residents al pis Itaca aquest any 2021 i ha parlat sobre els objectius d’aquests tallers al programa “La nit dels ignorants” de Catalunya Ràdio (15 gener). Els tallers els imparteix juntament amb estudiants en pràctiques d’infermeria de la Universitat Internacional de Catalunya. Tracten temes d’hàbits saludables i també de gestió emocional, especialment des que va començar la pandèmia. Nutrició i colesterol és, per exemple, una de les qüestions que s’ha abordat aquest mes de gener.

Aquí podeu sentir l’entrevista en què es parla d’Itaca com a pis d’inclusió i en què la Lorena destaca, entre d’altres, que és una experiència enriquidora per als estudiants que potencia el compromís social de la professió d’infermeria.