Actualitat

29/01/2021

El Gran Tió de la Bisbal dona una tona d’aliments i productes d’higiene al centre d’acollida Convent dels Franciscans de la Fundació Acollida i Esperança

Un any més s’ha fet el Gran Tió Solidari a la Bisbal d’Empordà, que col·labora també cada any amb el centre d’acollida Convent dels Franciscans. L’entitat juvenil i cultural Els Voltors de la Bisbal, organitzadora d’aquest Gran Tió, ha lliurat el 28 de gener al Convent la tona d’aliments i productes d’higiene recollits.

El Gran Tió es va tornar a instal·lar a la Plaça del Castell però, a causa de la covid, l’activitat va tenir un funcionament diferent. En comptes de portar aliments per alimentar al Tió, cada infant portava un tiquet per valor de dos euros que després es destinava a la compra d’aquests aliments i també productes d’higiene, que s’han donat al Convent.

Des de la Fundació Acollida i Esperança donem les gràcies a Els Voltors i a tots els col·laboradors i col·laboradores que fan possible aquest Gran Tió solidari! L’activitat compta també amb el suport de la Federació del Comerç i de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.