Actualitat

18/01/2021

ACAS Girona ofereix una xerrada sobre VIH/sida a les persones residents al Convent dels Franciscans

L’Associació Comunitària Anti-sida de Girona (ACAS Girona) va oferir el 7 de gener una xerrada informativa sobre el VIH/sida a les persones residents al Convent dels Franciscans (la Bisbal d’Empordà). L’activitat s’emmarcava dins del taller de vida pràctica que es fa al centre d’acollida, que inclou xerrades sobre diferents temes.

La sessió va anar a càrrec d’Anna Lara, psicòloga d’ACAS Girona, acompanyada per Laura Mora, educadora social també d’ACAS Girona. Va ser una xerrada participativa amb moltes preguntes per part de les persones residents. Es va fer a l’església del Convent per poder respectar les mesures de seguretat en relació a la covid.

ACAS Girona és una associació que col·labora en la prevenció del VIH/sida, en l’educació per la salut, en la sensibilització social i en l’atenció a les persones afectades per aquesta infecció. Cada any solen fer una sessió informativa al Convent dels Franciscans per resoldre possibles dubtes/inquietuds de les persones residents en relació al VIH/sida.

ACAS Girona porta molts anys col·laborant i fent seguiment psicològic a persones residents al Convent dels Franciscans com a part del treball en xarxa realitzat des del centre d’acollida.