Actualitat

10/12/2020

L’Ajuntament de Barcelona atorga una subvenció de 40.000 euros al pis d’inclusió Itaca per l’acompanyament a persones sense llar

L’Ajuntament de Barcelona ha atorgat al desembre una subvenció a la Fundació Acollida i Esperança, concretament al pis d’inclusió Itaca situat a Ciutat Vella. Es tracta d’una ajuda econòmica de 40.000 euros pel desenvolupament del projecte “Acompanyament a persones sense llar amb malalties cròniques”.

El consistori barceloní contribueix a subvencionar el projecte Itaca des de l’any 2014

El pis Itaca té 8 places i ofereix atenció continuada a persones en situació d’exclusió social. Són persones que es poden trobar en situació de sense llar.

A més de millorar la qualitat de vida i cobrir les necessitats bàsiques d’habitatge, alimentació o control mèdic, les persones residents reben acompanyament socioeducatiu amb l’objectiu que puguin arribar a viure de manera autònoma.

Justament aquest any 2020 fa 30 anys que es va posar en marxa el pis Itaca al Barri Gòtic de Barcelona.