Actualitat

21/12/2020

Felicitació de Nadal 2020: Paraules d’esperança!

Les paraules que podeu veure a la Nadala 2020 de la Fundació Acollida i Esperança són paraules que ens han dit persones que acompanyem des de l’entitat. Paraules que volen que estiguin presents de cara a l’any nou com Alegria, Lluita, Empatia, Serenitat, Respecte, Solidaritat, Confiança, Ànim, Salut

Aquest any tan diferent i difícil per a tothom hem volgut traslladar a través de la felicitació de Nadal aquestes paraules d’esperança. La imatge de la finestra del centre d’acollida Convent dels Franciscans que protagonitza la Nadala també vol transmetre aquesta esperança en ser una finestra oberta i plena del color verd dels camps!

Us animem a compartir les vostres paraules per al 2021 a les xarxes socials amb el hashtag #paraulesdEsperança! 

I a continuació també podeu veure la felicitació de Nadal d’Acollida i Esperança en format vídeo: