Actualitat

07/12/2020

El grup de teatre del centre d’acollida Can Banús recull el premi Guineuetes

El grup del taller de teatre del centre d’acollida Can Banús va recollir el 3 de desembre el premi Guineuetes atorgat pels Amics del Teatre Zorrilla de Badalona. Aquest taller, que realitzen persones residents de Can Banús, està impulsat pel projecte Teatre La Llavor, que ha rebut el premi pel seu treball i “per obrir finestres a través de l’art a persones en situació de risc i vulnerabilitat”.

Al taller de teatre es treballen l’autoconeixement, l’expressió i la comunicació a través de les paraules i el cos, la memòria, la concentració, el treball en grup, la creativitat… L’any passat el grup de teatre de Can Banús va estrenar l’obra “Seres queridos” amb força públic i amb molt bones sensacions (veure notícia). Aquest any estava previst fer una altra obra però no ha estat possible per la covid-19.

Us deixem algunes paraules i foto de la recollida del premi Guineuetes, que ja està en una de les vitrines de Can Banús ja que la Rosa Carbonell, que imparteix el taller de teatre, ha volgut que el guardó quedi exposat al centre d’acollida!

“El teatro me ha dado ánimo. Los días que veníamos nos animábamos mucho y nos olvidábamos de nuestros problemas. Me gusta el teatro y he aprendido muchas cosas”. Natalya, resident a Can Banús i membre del grup de teatre.

“El premi és un reconeixement a la tasca i els protagonistes són les persones que formen part del grup de teatre i la Rosa, que les ha conduït fins aquí”. Lucía Parreño, directora del centre d’acollida Can Banús.

“De vegades quan s’uneixen persones de mons diferents passen coses interessants. El premi ens dona impuls per seguir endavant l’any que ve”. Rosa Carbonell, Teatre La Llavor.