Actualitat

04/12/2020

Dia Mundial de la Sida 2020 als centres d’acollida de la Fundació Acollida i Esperança

Les persones residents als centres d’acollida de la Fundació, especialitzats en l’acompanyament a persones que viuen amb el VIH/sida en situació d’exclusió social, han commemorat el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida juntament amb els treballadors i treballadores (1 de desembre). Així, s’ha llegit el Manifest conjunt al qual s’ha adherit Acollida i Esperança amb motiu d’aquest Dia Mundial.

A més, al centre d’acollida Convent dels Franciscans (la Bisbal d’Empordà) les persones residents han elaborat un gran mural en el qual han plasmat missatges i imatges sobre el VIH/sida. Després l’han penjat al claustre del Convent tal com podeu veure a la foto.

Al centre d’acollida Can Banús (Badalona) residents i professionals s’han fet una foto formant el llaç vermell que és símbol del compromís cap a les persones amb VIH/sida. Alhora les persones residents han treballat cartells amb la seva visió del VIH/sida on destaquen, entre d’altres, la importància de la informació i la prevenció. Els cartells s’han exposat al centre.