Actualitat

19/10/2020

Opinió a Social.cat: La importància dels vincles i moments davant la incertesa (Laura Martínez)

El diari Social.cat ha publicat l’article d’opinió “La nova normalitat als centres d’acollida: moments i vincles” de Laura Martínez, directora del Convent dels Franciscans.

A l’article, publicat pel diari digital el 19 d’octubre, parla de la importància dels moments i vincles amb les persones ateses davant la incertesa i canvis que està comportant la pandèmia de la Covid-19. I ho fa fent referència a com es va celebrar al centre d’acollida Convent dels Franciscans l’aniversari de la Rosario, que estava confinada seguint els protocols com a persona nova que ingressava al Convent.

L’article conclou que “la suma de totes les aportacions de cada un i cada una de les professionals dels centres d’acollida intenta alleugerir i fer més suportable la nova normalitat de la que ens parlaven”.