Actualitat

26/10/2020

La Fundació Acollida i Esperança participa a la Fira UPF Solidària per primer cop

Per primer cop la Fundació Acollida i Esperança ha participat a la 8ª Fira UPF Solidària (13-23 octubre). En aquesta Fira de la Universitat Pompeu Fabra les persones participants poden contactar amb entitats socials, participar en xerrades i cercar possibilitats de voluntariat. Aquest any la Fira s’ha fet online degut al context de la covid-19.

La Fundació ha participat amb un estand virtual a la Fira, juntament amb altres 35 entitats socials. La coordinadora de Voluntariat, Mònica Buliart, també ha intervingut en la taula rodona online “Com ha afectat (i afectarà) la covid-19 a les entitats solidàries?” (23 octubre). Podeu veure la gravació d’aquesta i de les altres taules rodones de la Fira aquí.

Entre d’altres la Mònica Buliart s’ha referit a la taula rodona a la importància del Voluntariat pel que fa a la socialització de les persones ateses i a la pèrdua que ha suposat no tenir aquest contacte durant el confinament per la covid-19. També a què “ens haurem de reinventar i explorar més les vies online”. Alhora ha destacat el paper de sensibilització que poden tenir fires i trobades com aquestes que volen apropar la tasca de les entitats socials, en aquest cas, a la comunitat universitària.