Actualitat

26/10/2020

Fernando Díaz s’incorpora com a adjunt a direcció de la Fundació Acollida i Esperança

Fernando Díaz s’ha incorporat a l’octubre com a adjunt a direcció de la Fundació Acollida i Esperança. Politòleg de formació, durant més de 10 anys ha treballat en el món social. La seva última feina abans d’entrar a treballar a la Fundació va ser com a tècnic d’incidència política i anàlisi social a Càritas Diocesana de Barcelona. Anteriorment també havia treballat a entitats del sector de la cooperació.

Com a adjunt a direcció donarà suport a Josep Maria Lluch, director general de la Fundació, i també suport transversal als diferents serveis de l’entitat. S’encarregarà de la redacció de projectes, subvencions i també de desenvolupar protocols d’actuació. En una segona fase com a director adjunt està previst que faci equip amb el director general i el director financer per portar la direcció i gestió de l’entitat i que representi la Fundació quan sigui necessari.

“M’incorporo a l’equip de la Fundació Acollida i Esperança agraït per la confiança i amb la voluntat de sumar en un projecte engrescador”, comenta el Fernado. “Espero poder aportar en els reptes que tenim per davant mantenint la forma d’entendre l’acció social que té l’entitat, que crec que té una manera de fer diferencial, i treballar pels drets de les persones amb VIH i exclusió social complexa”, afegeix.