Actualitat

01/10/2020

El projecte de l’Horta de Santa Clara, a la Xarxa Ràdio

El programa “Valors a l’alça” de la Xarxa Ràdio, que s’emet a diferents emissores locals, va parlar de l’Horta de Santa Clara a través d’una entrevista sobre aquest projecte a Josep Maria Lluch, director de la Fundació Acollida i Esperança (28 de setembre). Al programa es va destacar que els patés elaborats a l’obrador de l’Horta de Santa Clara són “ecològics, naturals i elaborats per persones en situació d’exclusió social”.

El director de la Fundació va recordar que el projecte té els seus orígens en la donació del Monestir de Santa Clara per part de les monges clarisses per realitzar-hi un projecte social i que el seu objectiu és “donar feina a persones amb discapacitat i en situació d’exclusió ja que la feina és la millor eina d’inclusió social”.

Podeu recuperar l’entrevista en aquest enllaç (minut 27):
http://mataroaudiovisual.alacarta.cat/valors-alca/capitol/valors_a_lalca_28092020