Actualitat

23/09/2020

Un espai de comunicació entre les dones residents: nou taller al Convent

Les dones residents al centre d’acollida Convent dels Franciscans han començat un nou taller com a espai de trobada amb l’objectiu principal de fomentar la comprensió i l’acompanyament entre elles. Es tracta d’un taller dirigit a les dones que es fa al Convent quinzenalment.

L’activitat pretén que es coneguin més entre elles, que comparteixin vivències i opinions i que treballin les maneres de relacionar-se i comunicar-se. Als tallers s’han tractat diferents qüestions des del feminisme -drets, rols, violència…- i la solidaritat entre dones. També es treballa la socialització de gènere i com aquesta conforma la identitat, fet que influeix en la manera de pensar i relacionar-se entre elles i amb els altres.

Als centres d’acollida de la Fundació viuen més homes que dones: actualment la proporció és d’un 85% d’homes i d’un 15% de dones. De moment aquests nous tallers al Convent estan funcionant molt bé com a espai perquè les dones, guiades per l’equip educatiu, posin en comú diferents temes i experiències que volen compartir entre elles.