Actualitat

25/09/2020

Reforcem el taller de cuina al centre d’acollida Can Banús

El taller de cuina és un dels tallers que es volen potenciar aquest nou curs al centre d’acollida Can Banús. L’objectiu és que quan les persones estiguin preparades per viure autònomament tinguin unes nocions bàsiques per poder cuinar àpats saludables.

En concret s’ha ampliat el temps dedicat a aquest taller i s’han fet grups més reduïts per poder treballar-lo millor. També es proporciona la informació dels ingredients i de la preparació de les receptes per tal que els participants, a més de d’elaborar-les durant el taller, puguin comptar amb un receptari que els hi resulti útil en el moment que marxin del centre.

El primer plat cuinat al setembre ha estat una empanada de verdures, aquí podeu veure la foto de la preparació!