Actualitat

06/07/2020

Visita del Regidor de Serveis Socials a la Fundació Acollida i Esperança

El regidor de Serveis Socials de Badalona, Miguel Jurado, ha visitat el 2 de juliol la Fundació Acollida i Esperança, juntament amb Esther Robles, cap de Serveis Socials. En concret han visitat Can Banús, seu de l’entitat, la clínica odontològica (SOPS) -on han pogut veure-hi les reformes realitzades- i el Centre Especial de Treball Mansol Projectes.

La necessitat del treball coordinat i la suma d’esforços entre entitats socials i Ajuntament han estat algunes de les qüestions comentades durant la visita. Mijail Acosta i Josep Maria Lluch han acompanyat al Regidor i a la cap de Serveis Socials i han aprofitat per comentar el relleu en la direcció general d’Acollida i Esperança, que a partir de l’agost assumeix Josep Maria Lluch.