Actualitat

20/07/2020

Memòria 2019 de la Fundació Acollida i Esperança: moments del dia i oportunitats

“El dia a dia en una entitat on atenem més de 1.100 persones al llarg de l’any és d’allò més divers…” Així comença la Memòria 2019 de la Fundació Acollida i Esperança.

Aquest cop, a més de les dades dels diferents serveis, estat de comptes o notícies de l’any 2019, trobareu textos, fotos i testimonis de les persones ateses que fan referència a com és “Un dia a la vida de la Fundació”. Hem utilitzat imatges recollides en una de les dinàmiques per commemorar el 25è aniversari de l’entitat, on durant 24h persones vinculades a Acollida i Esperança enviàvem fotos fetes amb el mòbil que mostraven la realitat quotidiana. La foto de la portada de la Memòria és precisament una de les fotos que es van fer durant aquesta dinàmica!

El títol de la Memòria “Moments del dia per fer possible una oportunitat” pretén mostrar que acompanyem donant importància a aquests moments i al que poden aportar, confiant en aquestes oportunitats. Precisament aquesta vida quotidiana que us expliquem a la Memòria 2019 s’ha vist alterada des del març, com la de tothom, a causa de la Covid-19. Però l’atenció a les persones ha continuat perquè no pot parar.

Ens podeu escriure per donar-nos feedback d’aquesta Memòria a comunicacio@acollida.org 

Veure Memòria 2019