Actualitat

27/07/2020

La Fundació Acollida i Esperança compra un nou pis a Badalona pel dret de tanteig i retracte: hi podran viure 4 persones

Una foto del nou pis comprat a Badalona (juliol 2020)

La Fundació Acollida i Esperança ha comprat un nou pis a Badalona el mes de juliol, concretament, al barri de Lloreda. La compra s’ha realitzat a través de l’exercici del dret de tanteig i retracte. Amb aquest pis l’entitat compta ja amb un total d’onze pisos a la ciutat de Badalona.

Quatre persones podran viure en aquest nou pis ja que té quatre habitacions. De fet és el pis més gran del que disposa l’entitat en el marc del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA). Aquest servei dona suport als processos d’emancipació de persones que han viscut en algun recurs residencial.

Des del 2017, quan Acollida i Esperança comptava amb 10 habitatges en total, s’ha aconseguit doblar el nombre de pisos de l’entitat per poder respondre a les dificultats d’accés a l’habitatge. Els pisos estan a Badalona, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Esparreguera, Figueres i la Bisbal d’Empordà.