Actualitat

27/07/2020

Ens sumem a #SomEssencials per donar més visibilitat a les entitats socials

La Fundació Acollida i Esperança s’ha sumat a una acció de la Taula del Tercer Sector i de La Confederació per fer visible que els serveis i els suports que oferim les entitats a les persones en situació de major vulnerabilitat també són essencials. En concret, el 23 de juliol es va fer una acció a xarxes socials sota aquest lema de #SomEssencials on la Fundació Acollida i Esperança hi va participar.

Amb el lema #SomEssencials es vol fer visible el paper de les professionals de les entitats i les voluntàries a l’hora de donar resposta a l’emergència social de la Covid-19. Que seguim al peu de canó i que l’atenció a les persones més vulnerables no s’atura ni es pot aturar. També es vol alertar de l’emergència social de la Covid-19.