Actualitat

28/07/2020

Bicicletes Sense Fronteres dona 4 bicis a les persones que viuen al Convent dels Franciscans

Bicicletes Sense Fronteres ha fet una donació de quatre bicicletes que permetran a les persones residents del centre d’acollida Convent dels Franciscans desplaçar-se pel poble de la Bisbal d’Empordà i fer sortides.

En línia amb l’objectiu de fomentar l’exercici i una vida saludable, l’equip d’educadors/es del Convent va decidir que seria adient que les persones residents poguessin disposar de bicis i van contactar amb l’associació Bicicletes Sense Fronteres. De seguida l’associació va aconseguir quatre bicicletes per a Acollida i Esperança tot i que no les van poder lliurar degut al confinament. Ara ja tenim les bicis al Convent, una donació que agraïm molt i que serà una eina més per contribuir a millorar/mantenir l’estat físic i també mental i social.

Des que Bicicletes Sense Fronteres va iniciar la seva activitat l’any 2012, ha lliurat centenars de bicicletes en llocs llunyans com la Índia, Honduras o Burkina Faso, però també a prop, en ciutats com Girona o la Bisbal d’Empordà.

Esperem poder fer una sortida en bici ben aviat quan la situació ens ho permeti! Us informarem i publicarem foto 🙂