Actualitat

22/06/2020

Entrevista a Ràdio Estel: confinament als serveis de la Fundació, sensellarisme

 

Ràdio Estel, en concret el programa Àngels, va voler conèixer com ha estat el confinament als serveis de la Fundació Acollida i Esperança i també parlar del sensellarisme i la problemàtica de l’habitatge arrel de les dades donades per la Taula Sense Llar de Badalona a finals de maig. Va ser el 18 de juny en una entrevista a Mijail Acosta, director d’Acollida i Esperança.

Mijail Acosta va parlar de la “pobresa amagada” que hi ha darrere de la problemàtica de l’habitatge. Pel que fa al confinament va voler destacar “l’esforç que han fet les persones residents” i l’adaptació dels equips professionals. També va mostrar la preocupació per la situació i va afegir que “Hem d’innovar i implicar-nos tots plegats”.

Link a l’entrevista (a partir de 4 min 40 seg)