Actualitat

26/05/2020

Les entitats de la Taula Sense Llar de Badalona comptem 404 persones dormint en centres d’acollida, pisos d’entitats, infrahabitatge i d’altres

Des de la Taula Sense Llar de Badalona, encara que no hem pogut fer el Recompte de Persones Sense Llar al maig degut al coronavirus, hem comptabilitzat 404 persones que dormien en centres d’acollida, pisos d’entitats, habitacions de relloguer, infrahabitatge i d’altres la nit del 20 de maig. La xifra també incloïa les persones sense llar acollides a un pavelló esportiu de la ciutat a causa de la Covid-19. Aquí podeu consultar la nota de premsa de la Taula Sense Llar de Badalona.

D’aquestes 404 persones, 25 viuen al centre d’acollida Can Banús i 20 als pisos de SAVA (Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma).

La Taula Sense Llar de Badalona ha posat de manifest “el nivell d’estrès dels serveis de les entitats” pel coronavirus i “l’increment desmesurat de persones i famílies que s’adrecen a les entitats demanant aliments i ajuts econòmics, moltes d’elles per primera vegada, per poder fer front als lloguers”. 

Mijail Acosta, director d’Acollida i Esperança, va parlar d’aquesta problemàtica de l’habitatge en nom de la Taula als Informatius de Televisió de Badalona. Podeu veure la notícia al minut 11 d’aquest vídeo: