Actualitat

28/05/2020

La carta del David: un pas endavant per viure amb més autonomia

El David ha marxat al maig del pis d’inclusió Itaca, on ha residit durant un any i mig, per anar a un pis de SAVA (Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma). El servei de SAVA dona suport als processos d’emancipació de persones que han viscut en algun recurs residencial i que volen viure més autònomament.

La carta de comiat d’Itaca del David comença així: “Había olvidado muchos aspectos de una vida normal. Desde hacer una comida hasta mantener una higiene básica”. També destaca que “Vivir con compañeros también me recordó las relaciones humanas”. I acaba amb la frase: “¡Es el momento de volver a salir ahí fuera!”

‪Aquí us deixem una imatge de la carta, que el David també ha acompanyat de dibuixos seus que fan referència al dia a dia.