Actualitat

19/05/2020

Coordinació entre el CAP Bufalà-Canyet i el centre d’acollida Can Banús en relació al coronavirus

Equip del CAP Bufalà-Canyet a la Infermeria del centre d’acollida Can Banús

Des que va començar el confinament a causa del coronavirus, les professionals del centre d’acollida Can Banús i les del Centre d’Atenció Primària Bufalà-Canyet han estat en contínua comunicació i coordinació. De fet aquesta coordinació ja existeix habitualment ja que persones residents a Can Banús es visiten en aquest CAP i també reben cures en alguns casos.

Cada dia des del minut 1, i dins dels protocols, la Dra. Morales i el seu equip, primer per telèfon i més tard presencialment, han fet seguiment al centre d’acollida Can Banús per comprovar que les persones que hi viuen no tenen símptomes i també per atendre possibles dubtes.

“Aquesta coordinació amb el CAP ha estat possible gràcies a l’interès per part de Montse Munuera, coordinadora del centre, que ens ha donat suport juntament amb tot el seu equip en moments d’incertesa i ens ha ajudat a portar millor el confinament: sempre és grat saber que comptes amb altres professionals. De cara a la desescalada també comptem amb el seu criteri sanitari i col·laboració”, comenta Lucía Parreño, directora de Can Banús.