Actualitat

20/05/2020

Campanya de captació de fons “Les Mans de Mansol” per donar continuïtat al Centre Especial de Treball

La Fundació Acollida i Esperança ha posat en marxa la campanya extraordinària de captació de fons “Les Mans de Mansol” per salvar l’àrea sociolaboral de l’entitat. L’objectiu és recaptar fins a 190.000 euros, que és la quantitat que permetrà donar continuïtat al Centre Especial de Treball (CET) Mansol Projectes davant la crisi del coronavirus.

Les mans dels treballadors i treballadores de Mansol són mans que munten llums, que fabriquen peces, que pinten parets, que elaboren també patés ecològics… Mans de persones que volem que puguin continuar treballant perquè la feina és la millor eina d’inclusió social.

Actualment 42 persones treballen al CET Mansol Projectes, la majoria amb certificat de discapacitat i en situació de molt difícil o nul·la entrada al mercat laboral ordinari.

El CET Mansol Projectes ha estat un dels serveis de la Fundació més afectats per la crisi del coronavirus. Amb l’estat d’alarma i l’aturada generalitzada del sector empresarial es va haver de fer un ERTO i també s’ha prestat ajut als treballadors i treballadores perquè puguin arribar a final de mes.

Després de l’anterior crisi econòmica, aquesta nova crisi ens obliga a demanar ajut i impulsar aquesta captació de fons. Des de la Fundació s’ha enviat una carta a la base social de l’entitat on podeu consultar més informació i més detall de les dades econòmiques i raons de la campanya (veure carta de la campanya).

 

Podeu col·laborar-hi fent difusió de la campanya i/o fent una aportació a través del compte de la Fundació Acollida i EsperançaES18-2100-3317-1222-0006-5609.

Qualsevol aportació és molt valuosa per a l’entitat en aquests moments i confiem que gràcies a la solidaritat i generositat de moltes persones podrem continuar amb el servei del Centre Especial de Treball. Moltes gràcies.