Actualitat

23/04/2020

Un Sant Jordi confinat a la Fundació Acollida i Esperança

Cada any se celebra Sant Jordi als centres d’acollida Can Banús i Convent dels Franciscans i al pis d’inclusió Itaca. Aquest any 2020, sens dubte, és un Sant Jordi ben diferent, un Sant Jordi confinat.

Les persones residents no han pogut participar a les mostres i fires al carrer de Sant Jordi, on també sovint els acompanyen persones voluntàries. Ni tampoc han pogut compartir aquesta diada plegats com és habitual amb totes les professionals ja que hi ha una reorganització per torns intentant disminuir la presència de professionals per torn i perquè altres membres de l’equip estan teletreballant a causa del coronavirus.

Però encara que sigui un dia de Sant Jordi ben diferent per a tots i totes volem compartir amb vosaltres unes imatges de roses alternatives que han fet algunes de les persones residents: roses amb productes de l’hort, amb pebre, amb ketchup i mostassa… També de paper (i fins i tot amb paper higiènic!).

Les persones que viuen al Convent dels Franciscans i a Can Banús també han escrit textos per Sant Jordi.

Confiem que tot tornarà a la normalitat i que podrem tornar a celebrar Sant Jordi com és habitual!

Mural de Sant Jordi a Can Banús