Actualitat

18/04/2020

Missatges rebuts durant el confinament pel coronavirus: força i esperança!

Al newsletter de març de la Fundació Acollida i Esperança vam fer una crida per si algú ens volia enviar algun missatge per les persones ateses, especialment les que viuen als centres d’acollida i pisos confinades durant aquests dies. També per a les treballadores de l’entitat que durant els dies de confinament a causa del coronavirus continuen acompanyant aquestes persones.

Hem rebut missatges d’ànim i suport molt macos i volem agrair totes les paraules i imatges rebudes, que hem traslladat a les persones residents als recursos de la Fundació i a l’equip.

Força, paciència, amor, esperança i el desig de poder retrobar-nos són comuns en tots aquests missatges, gràcies!

També us volem compartir el dibuix de la Noa, filla d’una treballadora de la Fundació, perquè transmet tots aquests missatges que us diem. Com ens va fer arribar una persona de l’entorn de l’entitat Tornarà a sortir el sol i tornarem a riure!”I si ens voleu continuar enviant missatges recordeu que ens podeu escriure a comunicacio@acollida.org