Actualitat

02/03/2020

La Fundació Acollida i Esperança i el concert de Nadal amb “The Dominics”, a Ràdio 4

La Fundació Acollida i Esperança -concretament la Mònica Buliart, coordinadora de Voluntariat- ha participat en el programa “En directe” de Ràdio 4 per parlar de l’entitat i del concert solidari de Nadal. En aquest programa es dedica un espai a parlar de temes solidaris i en aquesta ocasió Ràdio 4 va convidar al grup “The Dominics”, que col·labora habitualment en concerts solidaris i que va actuar al concert d’Acollida i Esperança el passat mes de desembre.

La Mònica Buliart va manifestar l’agraïment cap al grup ja que els diners recollits al concert de Nadal de la Fundació Acollida i Esperança es destinen a ajudar a seguir atenent persones als centres d’acollida i als altres serveis que presta l’entitat. També va mencionar alguns d’aquests serveis i l’oportunitat de fer-hi un voluntariat. Va ser el dia 28 de febrer.

Podeu recuperar l’entrevista aquí (minut 32):