Actualitat

05/03/2020

Formació sobre l’entitat a treballadores i voluntàries de la Fundació Acollida i Esperança

Cada any mirem d’organitzar una sessió de formació conjunta per a noves treballadores i persones voluntàries per compartir el perquè de la Fundació i el sentit dels diferents serveis que s’han creat des que va néixer l’entitat l’any 1993. Per facilitar l’assistència, es van fer dues sessions: una al centre d’acollida Can Banús (Badalona) a finals de 2019 i una altra al centre d’acollida Convent dels Franciscans (la Bisbal d’Empordà) al 2020.

En total 25 persones van assistir a la formació, que va començar amb ronda de presentacions personals i amb una explicació de l’origen d’Acollida i Esperança. També es va parlar de l’estructura de la Fundació i el model d’acompanyament d’acord amb la seva missió. Alhora es van tocar temes específics com la inserció sociolaboral, el voluntariat o la comunicació a la Fundació.