Actualitat

24/02/2020

”L’acollida com a bàlsam”: article al Diari de Girona sobre el Convent dels Franciscans (24 febrer)

El Diari de Girona ha visitat al febrer el centre d’acollida Convent dels Franciscans i ha publicat un article amb declaracions de persones que hi viuen i de professionals que treballen al centre. L’article s’ha publicat el 24 de febrer.

“Des d’aquí he aconseguit refer lligams familiars, he anat a dinar a casa de la meva mare i he conegut els meus nebots” és una de les frases destacades pel que fa a les declaracions d’una de les persones acollides al Convent. L’article remarca que el centre d’acollida atén més d’una vintena de persones i posa de manifest que la missió de la Fundació Acollida i Esperança és acompanyar-les i potenciar la seva autonomia.

Podeu llegir el text de l’article aquí, amb declaracions de persones ateses, de Laura Martínez, directora del Convent dels Franciscans, i de Maria Garcia, psicòloga i educadora social.