Actualitat

24/02/2020

A les primeres reunions de l’any de la Taula Sense Llar de Badalona

Reunió de la Taula Sense Llar de Badalona el 22 de gener

La Fundació Acollida i Esperança va participar a finals de gener en la primera reunió de l’any de la Taula Sense Llar de Badalona, que va tenir lloc el 22 de gener al centre d’acollida diürn Folre. En ella es va parlar, entre d’altres, de l’operació hivern, de la cerca d’habitatge per a persones sense llar (es va fer referència a SAVA, el Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma) i també del Recompte de persones sense llar a la ciutat que es farà aquest any 2020.

En concret el Recompte de Persones Sense Llar 2020 està previst per a finals de maig. El tema s’ha tractat de forma específica en una altra reunió que ha tingut lloc el 12 de febrer a la Fundació Roca i Pi, on també ha participat Acollida i Esperança com a membre del grup de treball organitzador del Recompte. Una persona resident del centre d’acollida Can Banús forma part també d’aquest grup de treball amb l’objectiu de tenir la visió i opinió de les persones ateses.

La Taula Sense Llar de Badalona està integrada per entitats socials de la ciutat, implicades en l’atenció a persones en situació de sense llar o d’alta vulnerabilitat habitacional, i per Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona.