Actualitat

17/01/2020

Oportunitat de voluntariat al pis d’inclusió Itaca: compartir un vespre

La Fundació Acollida i Esperança busca persones voluntàries que puguin col·laborar en l’acompanyament de les persones residents al pis d’inclusió Itaca. En concret, que comparteixin amb els residents del pis l’estona prèvia al sopar, el sopar i la sobretaula. L’objectiu és contribuir a la socialització de les persones ateses per la Fundació.

Al pis Itaca viuen persones que per certes circumstàncies es troben en situació d’exclusió social i que estan en procés de canvi orientat cap a la seva pròpia autonomia. Va entrar en funcionament el 1990 i té capacitat per a 8 persones adultes homes. 

Aquí us donem més detalls sobre aquesta oportunitat de voluntariat:

  • Servei: Col·laborar en l’acompanyament dels residents al pis. S’intenta crear un espai familiar i de relació que contribueixi al creixement personal i socialització de les persones ateses, des de l’acceptació, la llibertat individual i el treball en equip.
  • Descripció: Compartir amb els residents l’estona prèvia al sopar, el sopar i la sobretaula posterior.     
  • Horari: Un vespre a la setmana, quinzenalment o mensualment, dilluns, dimarts, dimecres o divendres. De 19:30h a 22:30h (aproximadament). 
  • Lloc: Pis Itaca – Barcelona Barri Gòtic.  
  • Habilitats necessàries: Persones amb iniciativa, amb capacitat d’escolta, amb habilitats socials i sensibilitat envers a les persones en situació de vulnerabilitat i/o risc d’exclusió social, i que mostrin empatia envers la diversitat cultural. 
  • A tenir en compte: El voluntariat el poden realitzar dues persones cada vespre. Si et va millor, pots quedar-te a dormir, hi ha habitació pròpia per la persona voluntària.  

 

Per a més informació contacteu amb Mònica Buliart, coordinadora de Voluntariat, al tel. 680 271 627 o al mail voluntariat@acollida.org