Actualitat

09/01/2020

La revista “La Veu de Bufalà” publica un article dels residents de Can Banús

La revista del barri “La Veu de Bufalà” ha publicat en el seu últim número una “Presentació de Can Banús” signada per les persones residents del centre d’acollida. Aquest article neix arrel de la visita a Can Banús d’un dels col·laboradors d’aquesta revista de l’Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà. Està previst que la revista, amb periodicitat trimestral, reculli en propers números altres textos dels residents.

L’article publicat al número de desembre 2019 presenta Can Banús des del punt de vista de les persones residents i destaca, entre d’altres, que el seu camí cap a la recuperació “no és fàcil ni ràpid però sí és possible amb una mica de ganes de sortir endavant i una mica d’ajuda”. També fan constar el seu “agraïment al barri i a la gent que ja ens coneix”.