Actualitat

20/01/2020

Entrevista a La Xarxa Ràdio sobre la Fundació Acollida i Esperança: origen i futur

El programa “Connectats” de La Xarxa Ràdio, emès a diferents emissores locals, ha entrevistat el 16 de gener a Lucía Parreño per parlar de la Fundació Acollida i Esperança i del centre d’acollida Can Banús en una secció del programa dedicada a les entitats socials. Podeu sentir l’entrevista aquí (tall de dijous 16 gener, 17h, minut 31:30)

Lucía Parreño, directora de Can Banús, s’ha referit als orígens de l’entitat i a l’acompanyament a la mort en un moment en què no hi havia els tractaments farmacològics actuals. I a com ha anat evolucionant aquest acompanyament. També al perfil de les persones ateses i als diferents serveis que s’han anat creant per atendre les seves necessitats durant els més de 25 anys de vida d’Acollida i Esperança.

A l’entrevista s’ha fet palès que poder precisament donar continuïtat a tots aquests serveis és un dels objectius de la Fundació de cara al futur. També créixer pel que fa al nombre d’habitatges i al Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA).

“És un treball molt dur i a la vegada molt gratificant. Per les festes de Nadal vam rebre una felicitació d’una persona que va viure a Can Banús i que ara està vivint en un pis i treballant. Un cas així fa que tot hagi valgut la pena”, va comentar Lucía Parreño al final de l’entrevista.