Actualitat

10/01/2020

Els “Rejes Majos” de Miaportacion.org arriben a la Fundació Acollida i Esperança

A la Fundació Acollida i Esperança sempre mirem de celebrar les dates especials amb les persones residents. El dia de Reis és un d’aquests dies i els centres d’acollida Can Banús i Convent dels Franciscans aquest any han comptat amb la col·laboració dels “Reyes Majos” de Miaportacion.org. A través de la campanya dels “Reyes Majos” persones voluntàries fan arribar un regal i un missatge a persones adultes ateses per entitats socials.

Les persones residents van escriure prèviament les seves cartes explicant una mica qui eren i quin detall els hi faria il·lusió i els “Reyes Majos” han enviat el seu regal i també les seves cartes de resposta plenes d’ànims i de bons desitjos.

A més de a les persones dels centres d’acollida, els Reyes Majos també han portat regals i cartes a persones ateses des del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) i a treballadors del Centre Especial de Treball Mansol Projectes.

Els “Reyes Majos” és una campanya de Nadal de Miaportacion.org que s’organitza des de fa deu anys i que contribueix a apropar la tasca de les entitats socials i testimonis de les persones ateses a les persones voluntàries.