Actualitat

25/11/2019

Les persones residents participen a campanyes solidàries com a voluntàries

Persones residents del centre d’acollida Convent dels Franciscans, del servei de SAVA i també del pis d’inclusió Itaca han participat com a voluntàries en diverses campanyes solidàries recentment. A través d’aquests voluntariats s’aconsegueix que les persones ateses per la Fundació puguin interactuar i implicar-se amb iniciatives de l’entorn i també que es plantegin dedicar part del seu temps a algun tipus de voluntariat en el moment present o futur.

“Yo me sorprendí a mí mismo, nunca pensé poder ayudar a la gente y ahora me siento muy a gusto haciéndolo”, comenta un dels residents.

Una de les campanyes ha estat el Gran Recapte 2019 promogut pel Banc dels Aliments, on els residents del Convent han recollit una tona d’aliments al supermercat Condis de la Bisbal d’Empordà (22 i 23 de novembre). Residents del pis d’inclusió Itaca també van participar en la recollida d’aliments del Gran Recapte a Barcelona.

Els residents van col·laborar també al Condis de la Bisbal, el dia 9 de novembre, en la primera edició de la campanya “La ceba que fa riure” de l’ONG Pallapupas, on es venien cebes per recaptar fons per a aquesta entitat.

Alhora es va participar en la campanya “Una poma per la vida” de la Fundació Esclerosi Múltiple, on s’animava a comprar una poma solidària per lluitar contra aquesta malaltia al supermercat Bon Preu (25 octubre).