Actualitat

29/11/2019

La Fundació Acollida i Esperança, com a membre de la Taula Sense Llar de Badalona, participa al Dia Mundial de les Persones Sense Llar 2019

Lectura del Decàleg sobre el sensellarisme a la plaça de la Vila de Badalona

La Taula Sense Llar de Badalona, amb la Fundació Acollida i Esperança com una de les entitats membres, ha tornat a organitzar un acte amb motiu del Dia Mundial de les Persones Sense Llar per donar visibilitat a la realitat de les persones sense llar a la ciutat. Una situació que cada cop es veu més agreujada no només per les persones que dormen al carrer, sinó també pel volum de persones que viuen en infrahabitatges.

L’acte ha tingut lloc el 28 de novembre a la plaça de la Vila amb la lectura d’un decàleg de reflexions que es va compartir amb tota la ciutadania, amb la col·laboració del Defensor del Ciutadà, Armand Soler, i dos testimonis que van relatar, des de la seva pròpia experiència, la situació de les persones sense llar. Llegir Decàleg de Reflexions de la Taula Sense Llar de Badalona

Alhora es van presentar dades conjuntes dels serveis oferts per les entitats, que van incloure les dades del centre d’acollida Can Banús, del Centre Especial de Treball Mansol Projectes i del programa de pisos de SAVA (Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma). També informació dels serveis socials municipals, ja que l’Ajuntament de Badalona també forma part de la Taula, així com reptes a abordar.
Llegir Informe 2018 d’activitat i atenció de les entitats de la Taula Sense Llar

Presentació de dades i espai de debat a la sala d’actes de l’edifici de El Viver de l’Ajuntament de Badalona